Om Karemans Fisk

Karehamnsfisk.se loggaVälkommen till Karemans Fisk! Vi är en passionerad och pålitlig leverantör av färsk och högkvalitativ fisk i Sverige. Med vår långa erfarenhet och dedikation till fiskindustrin strävar vi alltid efter att erbjuda våra kunder de bästa produkterna och en exceptionell service.

Vi har byggt upp starka relationer med erfarna fiskare och pålitliga leverantörer över hela landet för att säkerställa att vi kan erbjuda ett brett utbud av fisk- och skaldjursprodukter av högsta kvalitet. Vi prioriterar alltid färskhet och hållbarhet i vårt urval och arbetar endast med noggrant utvalda leverantörer som delar vår passion för kvalitet och ansvarigt fiske.

Vårt engagemang för att erbjuda våra kunder det bästa inom fisk och skaldjur sträcker sig också till vår service. Vårt team av kunniga och vänliga medarbetare står redo att hjälpa dig med dina fiskbehov och svara på alla dina frågor. Vi strävar alltid efter att skapa en positiv och personlig upplevelse för våra kunder.

Hos Karemans Fisk värdesätter vi också hållbarhet och miljömedvetenhet. Vi följer noggrant fiskeriförvaltningsregler och arbetar aktivt för att främja ansvarsfullt fiske och bevarande av havsmiljön. Genom att stödja och samarbeta med hållbara fiskepraktiker strävar vi efter att göra en positiv skillnad för våra världshav.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en mångfald av fisk- och skaldjursprodukter, från klassiker som lax och räkor till mer exotiska sorter som torsk och hummer. Vi strävar efter att möta olika smaker och behov och erbjuder även skräddarsydda lösningar för restauranger, cateringleverantörer och andra företag inom livsmedelsbranschen.

Karemans Fisk är din pålitliga partner för allt som rör fisk och skaldjur. Oavsett om du är en hemmakock som vill imponera på dina gäster eller en professionell kock som behöver de bästa råvarorna, är vi här för att hjälpa dig. Upptäck vår breda produktportfölj, njut av den fantastiska smaken av färsk fisk och lita på att du får en förstklassig service.

Kontakta oss idag för att upptäcka det bästa inom fisk och skaldjur hos Karemans Fisk!